Проблемът със здравеопазването

На всеки повод хората си пожелават здраве.

В ежедневния водовъртеж стремейки се към успех в кариерата, радост в семейството, време за почивки, забавления, пътуваия, пари за закупуване на мечтания дом или автомобил, забравяме стойността на здравето.

Колко струва нашето здраве и има ли цена?

Факт е, че в здравеопазването по цял свят е платено. България също не се различава. Има базова медицинска помощ, която държавата поема. Това, което не поема обаче е възможността да получим по-добри грижи, по-бързо, в по-добра обстановка, при най-добрите специалисти и ползващи най-качествените консумативи. И ако за секунда си признаем, че ние сме хора и че съществува дори и минимален шанс да имаме нужда да ползваме точно това здравеопазване, какво ще излезе? Ще излезе, че за всичко, което е добро за нас се доплаща и разликата в цената може да струва години от живота ни или може би самия ни живот. Точно тази разлика ни дава възможност за до-добро лечение и по-бързо и качествено възстановяване.
И когато утре се чудим дали да си купим нова дреха, или да си позволим някое моментно удоволствие, нека се замислим и за нещо друго- ще има ли смисъл от всичко което правим, ако не можем да му се наслаждаваме пълноценно. И ако разликата от подсигурен, пълноценен живот и живот изпълнен лишения и болка се равнява на 2-3 лв на ден, то тогава какво избираме....?

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас