Бисер Сивков

"Здравейте Тогедър България и Вие г-н Михайлов!
Пиша това писмо, за да изразя благодарноста си относно помощта, съветите и услугите, които ми осигурихте и продължавате да го правите.
Преди да се запозная с Вас лично и дейността на представляваната от Вас компания, не съм се замислял по въпроси свързани с моето здраве за в бъдеще. Винаги съм обръщал внимание на здравословното си състояние и за моя радост никога не съм имал сериозни изпитания свързани с това, но поради тази причина не съм и мислил, за това как ще функционира организма ми след десет или петнадесет години. Осъзнах, че за един човек не е достатъчно да е здрав сега, в този момент, за него е важно да е сигурен в здравето си за дълъг период от време, да е финансово обезпечен, ако се случи нещо неочаквано и неприятно с него. Според мен голям процент от хората в България са предубедени спрямо застраховките, без дори да са запознати с тях или да са опитвали техните услуги. Спомням си, че в този смисъл бях повлиян от общественото мнение и също имах подобни впечатления. След срещата с Вас, повярвах и съм сигурен, че съм направил най-правилното решение. Решение, което сега ми позволява в следващите 25 г. от моя живот да се съсредоточа в работата си, без да се налага да се тревожа в случай, че са необходими пари за здравето ми.
За моя радост успях да посетя и един от Вашите финансови семинари. Останах очарован от организацията на провеждане. Отидох с много високи очаквания, а това при мен в повечето случаи е придружено с последващо разочарование, но за този семинар аз не мога да кажа нищо лошо. Напротив, научих много, разбрах някой свои грешки, запознах се с хора реално прилагащи наученото и смея да твърдя дължащи успеха си на това."

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас