Пламен Йорданов

"Искам да изкажа впечатленията си от работата с моя консултант Надежда Николова. С една дума –тя е професиналист в своята област. Подрежда и организира всичко, свъразно със застраховането ми. Следи срокове, проучва пазара, избира най-сигурните предложения. През цялото време услеснява процеса, като не ме ангажира с допълнителни действия от моя страна. Не еднократно ми се е случвало да се възползввам от обезщетения по застраховките си и мога да потъвърдя бърза , сигурна и адекватна реакция.
Надя беше човекът, който ме научи колко е важно за един човек да има финансова защита за своето здраве. Колко е важно, човек при нужда за възстановяване на най-ценното-своето здраве, да разчита и на още една страна. И когато тази страна е добронамерена и сигурна, това прави мен и моето семейство много по-спокойни и подсигурени. Така аз мога да харча моите средства за любимите хора, за пътувания и спорт и за всичко, което обичам. Това се нарича оптимизиране на финансите ми.
Като човек, който се занимава с бизнес от 19г, знам, че много малки камъчета могат да преобърнат всичко, което човек е градил с години. Моят съвет към всички е да не позволяват това да се случи и да се подсигуряват предварително.
Мога да препоръчам Надя и я препоръчвам спокойно, на всеки мой приятел, защото знам, че е човек и консултант на когото винаги може да се разчита!"

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас