Младен Яламов

Здравейте,

Казвам се Младен Яламов. Искам да изкажа задоволството си от работата със ЗБ”Тогедър”, и в частност от моят консултант по всички застрахователни въпроси - Надежда Николова.

Нещото, от което съм най-доволен е обслужването и отношението, което получавам ежемесечно. Имал съм предишен, горчив опит и неприятни ситуации, след неправилен избор на застрахователен консултант.

Винаги, когато имам нужда от съдействие или допълнителна информация съм спокоен, че имам човек на разположение, без да се съобразявам с неговото работно време. Затова моят съвет е да подберете консултант загрижен за Вас, Вашите пари и време.

Също искам да отбележа и спокойствието, което имам с ползването на дългосрочните ми застрахователни продукти, които защитават моето здраве, и в същото време ми гарантират пари за бъдещето. Като потребител на различни стоки и услуги мога да кажа, че това са едни от най-разумно дадените и инвестирани пари.
Г-ца Николова винаги ми дава пълна информация, относно новостите на пазара, като по този начин в един наш разговор се роди идеята да подаря на новороденото си внуче застраховка, която да му подсигури финанси за бъдещето, което за мен е най-добрият подарък.
Спокойно мога да препоръчам на всички мои познати и приятели, да ползват услугите на “Тогедър България” и Надежда Николова.

С уважение
Младен Яламов
“ДизАрт-плюс”

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас