Как да осигурите финанси за вашето здраве?

В момента в България всеки един от трима човека страда от тежко заболяване. Статистиката показва, че през следващите 20 години болните ще се увеличат с 50%. Държавната здравна система не предоставя адекватна защита. Често или липсва качествено лечение, или се прилагат стари медикаменти и терапии.

За да има шанс човек да се пребори с тежък здравословен проблем, той трябва да притежава средства, с които да плати разходите по лечението си и да си осигури спокойствие през периода на временна неработоспособност. Обикновено един такъв разход възлиза на стойност между 30 000 и 50 000 евро. Разбира се, тези пари не са 100-процентова гаранция, че човек ще успее да се излекува, но му дават възможност, ако съществува дори минимален шанс да оздравее, той да се възползва от него.

Когато болният се бори за здравето си, му е нужно максимално спокойствие, за да може да се концентрира единствено върху оздравяването си. Ако нямате нужните средства за лечение и възможност да си дадете нужното време за него, шансът да се излекувате е минимален. Възрастта, до която можете да сключите такава застраховка, е 55 години.

Осигурете си спокоен живот, като се свържете с Вашия консултант от Тогедър! Стартирайте своята защита при тежки заболявания още сега!

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас