Розалина Васева-Гандева

Привет на всички,

проявяващи някаква загриженост за себе си и близките си и съответно интерес към застраховане, а то ще рече грижа в дългосрочен план и съответно до голяма степен спокойствие за здравето и старините!

И тъй като аз съм от тези хора, търсейки информация в такава посока, стигнах до Тогедър и Дарина Иванова. Казах в общи линии от какво се интересувам, зададох някои въпроси, поговорихме и получих оферти на подходящи програми и продукти, до които нямаше как да достигна сама или би ми отнело изключително много ценно време, каквото никой няма в излишък. И въпреки всичко дълго умувах и чахах подходящия момент да събера сумата за първата вноска... а през цялото това време Дарина търпеливо и с нужния професионализъм ми доизясняваше разни подробности по плановете, програмите, продуктите и ми вдъхваше увереност в това, че не греша в избора си.

След известно време осъзнах, че единствените наистина заделени настрани или по-точно спестени от мен пари са тези по моята застраховка и че това беше се случило благодарение на Дарина Иванова...

Поздрави от мен, Розалина Васева-Гандева! Бъдете здрави и дерзайте!

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас