Сем. Драгошинови

" Ние сме Ася и Душко Драгошинови. Имаме 2 деца и още едно – нашият бизнес. Всички финансови уроци научихме по трудния начин, отне ни време и нерви. В момента в който позволихме на Петър Митов да „отвори“ очите ни за финансите се промениха много неща. До толкова промени мирогледа ни, че сега първата ни мисъл не е „какво да си купим?“ или „къде да отидем?“, а е „как и в какво да инвестираме свободните си средства“. Не мога да си представя, че цели 37 години не съм знаела какво точно значи животозастраховане. В Тогедър сме клиенти на няколко услуги, какво ни дават и защо ги избрахме? Избрахме Тогедър защото ни дават спокойствие и увереност, че сме инвестирали парите си правилно. Спокойни сме за бъдещето си и за бъдещето на децата ни. Винаги когато имаме нужда от консултация или финансов съвет се допитваме до Пепи. Когато и да го потърсим, той винаги с готовност отговаря на безкрайните ни въпроси. Никога не се отегчава и не му става досадно да ни обяснява, понякога едно и също по няколко пъти. Откъде намира тази енергия и търпение , незнам ☺. Пепи е един от най-важните хора за нашето семейство, защото сме позволили да управлява финансите ни, и да ни съветва за тях. Вече му имаме огромно доверие и сме напълно сигурни, че каквото ни посъветва е правилното за нас. Неговият подход е индивидуален, старае са да направи най-доброто по най-добрият начин за неговите клиенти. Клиентите му не са под общ знаменател, той прави индивидуален план, има индивидуален подход към всеки. С часове може да обяснява и да пише схеми, които да пасват на джоба и намеренията на клиента му.

Бих препоръчала, хората да променят отношението си към застрахователните агенти и застрахователните компании. Те са се превърнали в нарицателно за досадни, но истината е че ако им позволим да ни помогнат те могат да променят живота ни.

Благодаря на Тогедър и в частност на Петър Митов за професионализма и търпението с което ни обграждат. Благодаря за спокойствието и увереността ,че сме на правилното място с правилно взетото решение."

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас