Младо семейсто се пенсионира на 30

Тайната им: "Спестявахме повече от 70% от доходите си, които възлизаха на средно 135 000 долара на година."

"Живеехме в малък апартамент, вместо да притежаваме голяма къща, ходехме или карахме колело, а не шофирахме. Храната, включително хляба, си приготвяхме вкъщи. Това ни позволи да спестяваме голяма част от доходите си по онова време". Това споделя двойката в блога си.

"Вместо да купуваме различни неща или услуги, ние успявахме да произведем сами част от тях. Това допълнително увеличи спестяванията ни. Научихме се да инвестираме, което още повече увеличи парите ни."

Така след точно 10 години младото семейство вече може да си почива. Дори все още в 30-те си години, те могат да си позволят по 52 седмици на година ваканция вместо само 2.

Днес Уини и Джереми живеят с по средно 4000 долара на месец, обикалят света и дори записват всичките си разходи в блога си.

Общият брой на посетените от тях страни в последните 3 години надхвърля 40.

„Много хора си мислят, че обикалянето на света е възможно, само ако работиш около 40 години или пък ако ядеш само ориз и боб. Не, не трябва да спечелиш от лотарията, за да обикаляш света. Тайната е кога и колко ще спестяваш от доходите си."

Източник: www.profit.bg

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас