Даниел Райков

"Уважаеми приятели и партньори,

С настоящото писмо бих искал да изразя моята благодарност към Вашата компания, в лицето на г-ца Надежда Николова, от офиса на Тогедър България в гр. Велико Търново.

Преди да имам удоволствието да се запозная с нея, бях изключително голям невежа по отношение на Животозастраховането. Само след първата ни среща, аз вече знаех, че съм пропуснал нещо много съществено в моя живот, а именно да гарантирам сигурност и спокойствие на моето семейство. Това го разбрах след изключително професионалното развиване на темата, поднесена по един толкова изчистен и простичък начин, от г-ца Николова.

Дължа ѝ благодарност за това, че успя да ме накара да повярвам в коректното отношение на Вашата компания към всички ваши клиенти, както и да имам възможността да погледна на света, от един малко по-различен ъгъл. Аз се занимавам с бизнес от шестнадесет години и смея да кажа, че мога да дам адекватна оценка за положения труд, от един човек.

Колкото и нескромно да звучи, съм спомогнал за осъществяване на доста контакти между г-ца Николова и моите приятели, и партньори в бизнеса, вследствие на което всички те бяха наистина приятно изненадани от компетенциите на Надя, и от подадената чрез нея, приятелска ръка на Вашата компания. "

С уважение:
Даниел Райков

гр.Велико Търново

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас