Как да изберете правилния застрахователен продукт за Вашия автомобил?

Много често при сключването на застраховка хората пропускат нещо изключително важно. Целта на полицата е в случай на нужда или настъпване на дадено събитие тя да покрие разходите им. Когато избирате автомобилна застраховка, Вие трябва да знаете на 100% какво включва продуктът, който Ви се предлага, как работи и ще плати ли застрахователят договореното в условията обезщетение. Цената на полицата се явява второстепенен фактор.

Няма смисъл от евтина застраховка, ако тя не може да Ви изплати нужното обезщетение в нужния момент.

Друга заблуда е, че ако направите полицата си в определена компания, вероятността да Ви откраднат автомобила е по-малка. Не бива да забравяте, че фирмите, които притежават име в „тъмните среди“, имат и много конкуренти и зложелатели от същите. Вероятността от кражба на автомобила е еднаква с тази, ако го застраховате в друга компания, а в някои случаи и по-голяма. Тук обаче рискувате да не Ви изплатят обезщетение при настъпване на застрахователното събитие, защото този тип фирми не мислят и не действат според пазарната логика. Те нямат дългосрочно планиране, а гледат да уловят момента и да реализират максимални печалби.

За да сте сигурни, че ще изберете най-правилната застраховка за Вас и Вашия автомобил, обърнете се към консултант на Тогедър!

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас