Как да си осигурите 30 000 лева за Вашето здраве?

Всеизвестен факт е, че българската здравноосигурителна система не работи по желания от нас начин. Тя не може да защити здравето ни така, както бихме искали. Държавното здравно осигуряване е създадено с цел здравните услуги да са достъпни дори за най-бедните. То обаче не може да ни гарантира нужното спокойствие. Ние не можем да разчитаме здравето и животът ни да бъдат защитени от държавното здравно осигуряване.

В България има много добри специалисти, които практикуват в частни болници и клиники или извършват платени прегледи. За да посетим някого от тях, ние заплащаме лични средства, които не се възстановяват от здравната каса. Разходите за медикаменти, купувани ежедневно при настинка, грип и т.н., също са за наша сметка и не влизат в пакета услуги, които ни предоставя здравноосигурителната система.

Поради тези причини ние разработихме застраховка, която Ви осигурява всичко, което здравната система не покрива. Вие може да разчитате на избран от Вас професионалист (лекар, доцент, професор) за преглед или оперативно лечение. При нужда от болничен престой избирате най-добрите болници или клиники и се лекувате безплатно. Изплащат Ви се 80% от направените разходи за медикаменти.

Сключвайки тази застраховка, Вие имате на разположение 30 000 лева във всеки един момент, с които гарантирате Вашето здраве. Свържете се още днес с консултант от Тогедър България и научете повече за този продукт!

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас