Направете децата си успешни!

За да се подготви един човек за живота, той трябва да получи възможно най-доброто обучение до 25-ата си година. Ние Ви предлагаме продукт, с който може да осигурите подходящо образование на Вашето дете и да му предоставите шанс да живее щастливо.

Какво предлагаме? Вие да дадете 50% за образование, а другите 50% да дойдат от нас. Вашият дял се внася на вноски дълги години преди да настъпи моментът за избор на университет. По този начин няма да почувствате финансова тежест във Вашия бюджет.

Пример:

Образованието в европейски университет струва около 100 000 евро. В него освен такси са включени и разходи за живот. Ако решите да се възползвате от нашето предложение и го направите още при раждането на детето, Вие ще трябва да внасяте само по 2 500 евро на година.

Допълнителен бонус е, че каквото и да се случи с Вас, дори да не сте сред живите, ние ще платим 100 000 евро на Вашето дете, без значение колко вноски сте внесли реално. Една от алтернативите да осигурите пари за образованието на децата си е да изтеглите кредит, когато моментът настъпи. Тогава обаче не се знае дали банката ще Ви отпусне парите и дали ще доживеете да го изплатите. Ще трябва да връщате и лихви, което прави около 10 000 евро на година за период от 20 години.

Дали Вие ще връщате парите, или детето Ви, е все едно. 10 000 евро на година срещу 2 500 евро. Ако изберете нашето предложение, ще спечелите обща сума в размер на 175 000 евро, които може да похарчите за приятни за Вас и Вашето семейство неща.

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас