Какви животозастрахователни продукти можем да Ви предложим?

Животозастрахователните продукти на българския пазар са много и с различни функции.
Много често консултантите подвеждат клиентите, че те са едни и същи и е важно, по приятелски, те да се застраховат при тях.
Бихме искали да Ви предупредим, че това не е така.
Животозастраховките са продукти, които задоволяват конкретни потребности на клиента. Няма универсална животозастраховка, която да Ви осигури абсолютно всичко. Сключвайки си “просто” застраховка, Вие губите 80% от ползите, които бихте извлекли при сключване на правилната за вас такава. Затова е важно да си направите консултанция с професионалист, който да определи Вашите нужди и да Ви насочи, кой продукт ще Ви свърши работа.
Застраховките, които имат засилена здравна защита, или нямат спестовен елемент, или той е толкова малък, че ще Ви покрие само вноските, като ще Ви осигури съвсем малка доходност.
Ако търсите висока доходност, то трябва да Ви се препоръча продукт, който Ви осигурява голяма печалба, но той няма да има здравни защити, или такива за Вашия живот.
Поради тази причина, уважаеми клиенти, не слагайте животозастраховките под общ знаменател, а потърсете консултант от Тогедър, който да Ви консултира, коя е най-добрата за Вашия случай.

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас