Какви животозастрахователни продукти можем да Ви предложим?

Животозастрахователните продукти, които се предлагат на българския пазар, са многообразни и с различни функции.

Много често консултантите подвеждат клиентите си, като им казват, че всички застраховки „Живот“ са едни и същи и е важно – по-приятелски – да се застраховат при тях.

Бихме искали да Ви предупредим, че това не е така!

Животозастраховките са продукти, които задоволяват конкретни потребности на клиента. Няма универсална, която да Ви гарантира абсолютно всичко. Ако сключите „просто“ застраховка, Вие губите 80% от ползите, които ще получите, ако изберете най-правилната за Вас. Затова е важно да направите консултация с професионалист, който да определи Вашите нужди и да Ви насочи кой животозастрахователен продукт ще Ви свърши работа.

Застраховките, които имат засилена здравна защита, нямат спестовен елемент или той е толкова малък, че покрива само вноските Ви, като осигурява ниска доходност.

Ако търсите висока доходност, Ви е нужен продукт, който осигурява голяма печалба. Той обаче няма много здравни защити или такива, отнасящи се до Вашия живот.

Уважаеми клиенти, не слагайте животозастраховките под общ знаменател! Потърсете консултант от Тогедър, който да Ви информира коя е най-добрата застраховка за Вашия случай.

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас