Как да гарантираме бъдещия си доход?

За да имаме добър живот е необходимо правилно да планираме личните си финанси. Всеки месец, причината да си плащаме сметките е възможността ни да имаме доход. При планиране на нашите финанси на едно от първите места е задачата ни, да си осигурим този доход при положение, че някаква злополука или заболяване ни попречат да се сдобием с него. В България при болнични получаваме 80% от осигурителната ни заплата, като има таван на осигурителната заплата, върху която се изплащат болничните, а той е 2200 лева. Тоест, ако вие вземате 4 000 лева, то от държавното осигуряване вие ще имате обезщетение само 1800 лева. Също така има много хора, които са самоусигуряващи се управители или не се осигуряват на реалната заплата, а всяка злополука и продължително заболяване е срив на техните финанси. В такива извънредни ситуации, обикновенно самоoсигуряващото се лице взема заеми или харчи от спестените пари.
И в двата случая, ние унищожаваме години от нашия живот (време, в което сме се трудили, за да спестим тези пари или време, в което ще трябва да се трудим, за да ги върнем).
Екипът на Тогедър предлага решение на този проблем.
Застраховките за защита на вашия доход, ви осигуряват финанси за всеки период на нетрудоспособност. В случай на нужда, вие ще получите от нас средствата, с които да си гарантирате стандарта, с който сте свикнали, без да е необходимо да разчитате на други средства.
За персонално изготвяне на план, за защита на вашия доход, се свържете с консултант на Тогедър, който ще ви съдейства.

Обадете се
Ако имате въпроси свържете се с нас